MODELTEKENEN MET HOUTSKOOL

Een leuke workshop onder professionele begeleiding

ZONDAG 11 JUNI


en/of


ZATERDAG 17 JUNI


Modeltekenen met houtskool. Er wordt een levend modelgebruikt en we tekenen met houtskool staand achter grote staande schildersezel. Snelle schetsen, wisselende houdingen , onder professionele begeleiding. Enige ervaring is gewenst!!


Hoe gaan we te werk?


Deze workshop wordt gegeven op zondag 11 juni 

en 

zaterdag 17 juni 

van 

14.00 tot 16.30 uur


Locatie : Kunstuitleen, Arto Imago 
adres: Bitswijk 1 Uden


De kosten zijn €50,- incl materiaal

Max 5 personenHet schilderen is een zeer grote passie voor me en ik steek er al mijn tijd in. Sinds mijn studie aan de Hoge School voor de Kunsten ben ik inmiddels al 25 jaar zeer intensief bezig met schilderen met olieverf. Inmiddels geef ik ook al 15 jaar les aan gedreven cursisten in mijn atelier in Uden.

Alle boeken over het vak verslind ik en heb daardoor een enorme schat aan kennis opgedaan. Ik schilder ook in opdracht, diverse onderwerpen, maar portret heeft mijn grootste passie en interesse. De verschillende huidtinten bestuderen en samenstellen is een genot om te doen. Vakkennis en kunde staan bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast is het weergeven van emoties en karakter-eigenschappen, het moeilijkste dat er is binnen de schilderkunst, elke keer weer een grote uitdaging.

Mijn grootste streven is om mijn passie over te kunnen dragen aan mijn cursisten en aan liefhebbers van mijn schilderijen.

Freddy Hovens

Voor het laatste nieuws volg ons op facebook.

Of bezoek onze website